foto

Dmitrij Jefremov

  • nar. 8.7.1983 (37 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Koroleva pri ispolněnii (TV film)
2006 Průsmyk smrti (TV film)

TV seriály

2019 Volšebnik (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Piknik (S01E08)
Doping (S01E07)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Provokator (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Naša rabota (S04E21)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2010 Chimik (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Eto šou-bizněs (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky