foto

Mark Mitchinson

  • nar. 6.7.1966 (52 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Smrtelné stroje
2017 Human Traces
2016 Bombshell (TV film)
2015 How to Murder Your Wife (TV film)
Venus and Mars (TV film)
2013 Power Rangers Megaforce: Ultimate Team Power
2012 Obležení (TV film)
Sione's 2: Unfinished Business
2011 Emilie Richards: Nový Zéland, nový začátek (TV film)
Rage
Waitangi: What Really Happened (TV film)
2010 Stopař
V krvi je pravda (TV film)
2009 Eruption (TV film)
Underworld: Vzpoura Lycanů
2008 Show of Hands
2007 Ztracená relikvie (TV film)

TV seriály

2018 Rake (TV seriál)
Greene v The World (S05E01)
2017 Dear Murderer (TV seriál)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Karmínovci (S02E06)
Paranor (S02E05)
Slídil (S02E04)
další epizody (5)
2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Vyvolení - 1. část (S01E01)
2015 800 Words (TV seriál)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Oheň v díře (S01E07)
2014 Coverband (TV seriál)
2013 Power Rangers Megaforce (TV seriál)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2010 Spartakus (TV seriál)
Staré rány (S01E11)
Děvka (S01E09)
Sláva a zoufalství (S01E07)
další epizody (4)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Monster of Mangatiti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace