foto

Andrej Larin

  • nar. 11.1.1979 (41 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rejk
2017 Blizkije
Gorod-zad
2006 Živoj

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Psichologija něvernosti (S09E20)
2016 Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Prigovor (S06E05)
2012 Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Doroga (S02E10)
2011 Igra (TV seriál)
Spjaščaja jačejka (S01E05)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Triller (E51)
2009 Dikij (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Vysokije těchnologii (S06E12)
Sedina v borodu (S06E01)
2008 Apoštol (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
2007 Advokat (TV seriál)
Pagubnaja strasť (S04E02)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Mesť (E04)
2005 Advokat (TV seriál)
Mstitěl (S02E11)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky