foto

Gil Junger

  • nar. 7.11.1954 (64 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Santův malý pomocník
2014 10 Things I Hate About Life
2013 Vánoční lov (TV film)
2011 Teen Spirit (TV film)
2010 Kráska mezi muži (TV film)
Vánoční duch (TV film)
2009 Moje falešná svatba (TV film)
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2004 Láska na druhý pokus
2001 Černý rytíř
1999 Deset důvodů, proč tě nenávidím
1990 Blossom (TV film)

TV seriály

2015 Devious Maids (TV seriál)
Since You Went Away (S03E04)
The Awful Truth (S03E03)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Sherri (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
The Rusty Nail (S01E03)
Hazed and Confused (S01E02)
Pilot (S01E01)
In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Pilot (S01E01)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Daddio (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
Movie Stars (TV seriál)
Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
The Secret Lives of Men (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Soul Man (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace