foto

Ashley Benson

  • nar. 18.12.1989 (27 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ashley Victoria Benson se narodila 18. prosince 1989 v Long Beach v Californiii. Již od tří let tancovala hip-hop, jazz a balet, ve čtyřech letech si začala užívat zpívání a již tak malá zpívala v kostele před 2500 lidmi. V pěti letech se ojevovala v katalozích a v osmi letech začala pracovat s modelingovou společností The Ford Modeling Agency.

V roce 1999 si začala budovat svoji hereckou kariéru. Účinkovala v mnoha reklamách a velmi rychle přeskočila od reklamy k filmu a televizi. V roce 2004 podepsala tříletou smlouvu na roli Abigail "Abby" Deveraux v seriálu TAK JDE ČAS, v roce 2007 už ale pokračovat nechtěla, protože filmování na ni bylo náročné a neměla žádné volno.

Ashley se objevila v mnoha epizodních rolích, za zmínku stojí seriály LOVCI DUCHŮ, SEDMÉ NEBE, OC či KRIMINÁLKA MIAMI. A ani film jí nebyl cizí, pracovala na BRAVO, GIRLS: HURÁ DO TOHO! nebo PŘES NOC TŘICÍTKOU. V roce 2009 hrála po dobu 12-ti epizod dceru hlavní postavy v seriálu EASTWICK.

V současné době ztvárňuje Hannu Marin v seriálu PRETTY LITTLE LIARS, založeném na knižní předloze od Sary Shepard a občas si odskočí natočit i film. Poslední co natočila, byl televizní film CHRISTMAS CUPID, kde si zahrála společně s Chadem Michael Murraym.

Když má Ashley zrovna volno, což se moc nestává, ráda tancuje, zpívá, baví se s přáteli a stará se o svého mazlíčka, pejska Chloe.

Tomgellar

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elvis & Nixon
Chronicky metropolitní
2015 Pixely
Ratter
2012 Spring Breakers
Time Warrior
2010 Vánoční duch (TV film)
2008 Maturitní sex
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2007 Bravo, girls: Hurá do toho!
2004 Přes noc třicítkou

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Farewell, My Lovely (S07E19)
Choose or Lose (S07E18)
další epizody (10)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
The Wrath of Kahn (S07E09)
Exes and OMGs (S07E08)
další epizody (20)
2015 Barely Famous (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Game Over, Charles (S06E10)
Last Dance (S06E09)
FrAmed (S06E08)
další epizody (11)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Thrown from the Ride (S05E04)
Surfing the Aftershocks (S05E03)
Whirly Girly (S05E02)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Brian's a Bad Father (S12E11)
2013 Hey Tucker! (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Do prstenu! (S08E14)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
What Lies Beneath (S03E10)
The Kahn Game (S03E09)
Stolen Kisses (S03E08)
další epizody (22)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The First Secret (S02E13)
Over My Dead Body (S02E12)
I Must Confess (S02E11)
další epizody (25)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
The Perfect Storm (S01E09)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
další epizody (10)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
It's the Great Pumpkin, Sam Winchester (S04E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bomba (S07E05)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2015 Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
2015 American Music Awards (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
SoapTalk (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace