foto

Jurij Rebrik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina
1994 Doloj styd!

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S05E20)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Sluha narodu (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Ženskij doktor (TV seriál)
Bez viny vinovataja (S02E24)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky