foto

Alexej Něžurko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Byvšije
2015 Plochaja sosedka (TV film)
2011 Balada o bombardérovi
2008 Papa naprokat

TV seriály

2018 Oper za vyklykom (TV seriál)
Volodar much (S02E06)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Obručka z rubinom (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Rita-Žuk (S02E10)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Vendětta (E11)
Koreš (E03)
Rabota nad ošibkami (E01)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kapkan dlja zajcev (S05E08)
2007 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Chimčistka (S04E43)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Vtoroje ja (S03E57)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky