foto

Alexandr Danilčenko

  • nar. 24.9.1944 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2016 Ja s toboju
2014 Poddubnyj
Trubač
Větrenaja ženščina
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Foto na dokumenty (TV film)
2011 Antisnajper (TV film)
Děd (TV film)
2010 Solncekrug (TV film)
2008 Bezumnyj nojabr
2007 Indi
1991 Oj, vy, gusi...
1990 Gruz 300

TV seriály

2020 Shusha (TV seriál)
2019 Tajna Marii (TV seriál)
2018 Krov jangola (TV seriál)
Obman (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Sluha narodu (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Charli (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Effekt blizněcov (S02E55)
Jedinoždy solgav (S02E18)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Podkidyš (E04)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Kostoprav (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ljutňa (S05E15)
2008 Otrjad (TV seriál)
Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Tormoznoj puť (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Timurovcy (S04E67)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Avtougonščiki (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky