foto

Chelsea Kane

  • nar. 15.9.1988 (29 let)
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chelsea Kane Staub sa narodila 15. septembra 1988 Johnovi a Becky Staubovcom vo Phoenixe v americkom štáte Arizona. Podľa jej slov tu žila ako vo vlastnom svete.

Už keď mala šesť rokov, zistila, že ju najviac baví herectvo a vystupovanie pred ľuďmi. Je jednou z mála hollywoodskych herečiek, ktoré naplno navštevovali a dokončili školu. Mala dosť náročný život, medzi hudobné a tanečné nácviky sa musela zmestiť škola a domáce úlohy.

V pätnástich sa jej podarilo presvedčiť rodičov, aby sa presťahovali do Hollywoodu, kde mala šťastie a dostala rolu v televíznom seriáli J.O.N.A.S. Hrá v ňom najlepšiu kamarátku populárnej hudobnej skupiny Jonas Brothers, Stellu Melone.

Zahrala tiež i v ďalšom disneyovskom projekte, filme Starstruck.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2014 Category 5 (TV film)
Fanklub smrti (TV film)
2013 Lovestruck: The Musical (TV film)
2010 Rande s hvězdou (TV film)
2008 Minuteman (TV film)
2007 Bratz
2003 Prázdniny v Arizoně

TV seriály

2015 Rick a Morty (TV seriál)
Look Who's Purging Now (S02E09)
2013 Hey Tucker! (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2010 Rybičky (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pearsonovi (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Kalifornské léto (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)

Dokumentární

2005 Moje super úžasné šestnáctiny (TV seriál)

TV pořady

2015 Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2008 Jonas Brothers: Living the Dream (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace