foto

Liam O'Brien

  • nar. 7.3.1913
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.3.1996 (83 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film)
1961 The Devil at 4 O'Clock
The Great Impostor
1959 The Remarkable Mr. Pennypacker - divadelní hra
1956 Trapéza
1954 Young at Heart
1953 The Stars Are Singing
1952 Diplomatic Courier
1951 The Redhead and the Cowboy
1950 Stříbrný blesk

TV seriály

1978 Awakening Land, The (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
1955 Warner Brothers Presents (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1951 Of Men and Music

Herecká filmografie

Filmy

1980 Gideonova polnice (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

1983 The Mississippi (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky