foto

Shirley Barrett

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 South Solitary
2000 Walk the Talk
1996 Love Serenade
1988 Cherith

TV seriály

2014 Love Child (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
2010 Offspring (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky