foto

Steve Byers

  • nar. 31.12.1976 (43 let)
    Scarborough, Ontario, Kanada

Biografie

Steve Byers se narodil ve Scarboroughu v Kanadě. Již od mládí měl vztah k herectví. Úspěšně dokončil Unionville High School a dále pokračoval ve studiu herectví na University of Western Ontario.

Poprvé se objevil v seriálu BRUTÁLNÍ NIKITA (1997). Následovaly další televizní seriály, mimo jiné i KRIMINÁLKA MIAMI, avšak nejvíce vstoupil do povědomí hlavní rolí Jasona Tannera v seriálu FALCON BEACH (2006), která byla uvedena ve více než 40 zemích světa a odstartovala jeho filmovou kariéru. Následovaly TV filmy jako například TAJEMSTVÍ MÉ DCERY nebo KŘIVÉ SVĚDECTVÍ.

Ve volném čase se věnuje sportům, nejvíce wakeboardingu.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Against The Wild III: The Journey Home
Glass Houses (TV film)
2019 Amish Abduction (TV film)
Goalie
2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
Hráči se smrtí
The Christmas Cure (TV film)
2016 Apoštol Petr
2015 Gridlocked
2014 Rocky Road (TV film)
2013 Christmas Star (TV film)
2012 Total Recall
2011 Devil's Night
Válka Bohů
2010 The Man Who Loved Flowers
2009 Křivé svědectví (TV film)
2008 Glitch (TV film)
2007 Left for Dead
Tajemství mé dcery (TV film)
2006 Špatným směrem
2005 Falcon Beach (TV film)
2004 My Brother's Keeper
2003 House of the Dead
2002 Carrie (TV film)
Nakládačka 2: Zpátky na led
Zabít je snadné
2001 Svatební šaty (TV film)

TV seriály

2020 Hey Lady! (TV seriál)
2019 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Na Děti noci (S03E15)
Polibek od růže (S03E14)
2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Stará známá záměna (S02E01)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Okno do prázdného pokoje (S03E06)
Silnější než nebe (S03E05)
Pokyn tvé duši (S03E04)
Supergirl (TV seriál)
Rather the Fallen Angel (S04E07)
Call to Action (S04E06)
2017 Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
A Bride. A Box. A Body. (S04E14)
Coup de Grace (S04E13)
další epizody (5)
2016 Slasher (TV seriál)
Tvé oči brzo uvidí (S01E08)
Ve zpupném hněvu (S01E07)
Kdo zasévá své sobectví (S01E06)
další epizody (8)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Road Less Traveled (S02E02)
The Tiger's Cave (S02E01)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Kindness (S01E09)
Truth (S01E07)
další epizody (6)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (5)
Výjimeční (TV seriál)
Božská perspektiva (S02E13)
V utajení (S02E12)
Život po smrti (S02E10)
další epizody (7)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Call Me Fitz (TV seriál)
How Do You Say 'Blow Job' in Pennsylvania Dutch? (S02E10)
Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Masky (S10E14)
2010 The Bridge (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Opuštění (S10E08)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Napadrť (S07E21)
2007 Dresden (TV seriál)
Walls (E07)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
They Come as They Go (S01E02)
2002 Glory Days (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
Shotgun Love Dolls (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky