foto

Pavel Aldošin

  • nar. 17.4.1987 (33 let)
    Kirovograd, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
2012 Match
2008 Alpinist (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Referent (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
Oper za vyklykom (TV seriál)
Zubnyj fej (S02E05)
Vsupereč doli (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Komanda (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Vostok-Zapad (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2015 Volodymyrska 15 (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Džamajka (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Pod pricelom (S01E37)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
I na staruchu byvajet prorucha (S05E40)
2007 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Otkrojtě, milicija! (S04E25)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Bannyj děň (S03E94)
Francuzskaja viza (S03E78)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky