foto

Geoffrey Keen

  • nar. 21.8.1918
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.11.2005 (87 let)
    Northwood, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Dech života
1985 Vyhlídka na vraždu
1983 Chobotnička
1981 Jen pro tvé oči
Rise and Fall of Idi Amin
1979 Churchill and the Generals (TV film)
Licensed to Love and Kill
Moonraker
1977 Agent, který mne miloval
Holocaust 2000
No. 1 of the Secret Service
1972 Divočina patří lvům
Osudová hlídka
1971 Sacco a Vanzetti
1970 Cromwell
Taste the Blood of Dracula
1968 Hromoví ptáci
1967 Berserk
1966 Volání divočiny
1965 Doktor Živago
Hrdinové z Telemarku
1963 Beta Som
Dr. Syn, Alias the Scarecrow
Invincible Mr. Disraeli, The (TV film)
Kasař
The Mind Benders
1962 Lisa
Live Now - Pay Later
Return to Sender
Spiral Road, The
The Prince and the Pauper (TV film)
1961 Matter of WHO, A
No Love for Johnnie
Raising the Wind
Silent Weapon, The
Šetřte rákoskou
1960 Hněvivé ticho
Malpas Mystery, The
Potopte Bismarck!
1959 Boy and the Bridge, The
Deadly Record
Devil's Bait
Horrors of the Black Museum
Podvržený zločin
Return of Peggy Atherton, The (TV film)
The Scapegoat
1958 Nowhere to Go
1957 Birthday Present, The
Doktor hledá místo
Fortune Is a Woman
Rošťák
Secret Place, The
Town on Trial
1956 House of Secrets
Loser Takes All
Man Who Never Was, The
Město jako Alice
Rameno spravedlnosti
Sailor Beware!
The Spanish Gardener
Yield to the Night
1955 Carrington, V.C.
Doktor na moři
Glass Cage, The
Passage Home
Portrait of Alison
Storm Over the Nile
1954 Doktor v domě
Face the Music
The Divided Heart
The Maggie
1953 Genevieve
Meet Mr. Lucifer
Rob Roy, the Highland Rogue
Turn the Key Softly
1952 Angels One Five
His Excellency
Hunted
Lady in the Fog
Music at Night (TV film)
Riders of the New Forest
The Long Memory
1951 Cry, the Beloved Country
Green Grow the Rushes
High Treason
Cheer the Brave
The Clouded Yellow
1950 Chance of a Lifetime
Ostrov pokladů
Seven Days to Noon
1949 The Small Back Room
Třetí muž
1948 It's Hard to Be Good
Padlý idol
1947 Štvanec
1943 The New Lot

TV seriály

1974 QB VII (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace