foto

Ina Marojevič - Gogálová

  • nar. 21.8.1960 (57 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Backstage
2016 Učitelka
2009 Nedodržený slib
2008 Jahodové víno
2007 O rodičích a dětech
2004 Hurensohn
1999 Válečníci (TV film)
1998 Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1992 Tango argentino
1991 Můj bratr Aleksa
Virdžina
1989 Seobe II
1988 Sukňa lenže zelená (TV film)
1987 Víkend za milión
1986 Riaditeľ (TV film)
1981 Mojmír II. (TV film)
Obyčajné rozmery (TV film)
1979 Žiadne veľké slová (TV film)
1978 Horúci dych (TV film)
Posledná fáza zatmenia (TV film)
Putička Li (TV film)
1977 Popleta (TV film)
1972 Letokruhy
1971 "... Aj vtedy rozkvitli kvety"
Priehrštie vzdychov (TV film)
1968 Maroško (TV film)
Niet inej cesty
Zbehovia a pútnici

TV seriály

2003 Záchranáři (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1990 Aleksa Santic (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace