foto

Graham Phillips

  • nar. 14.4.1993 (27 let)

Biografie

Graham začíná svou kariéru budovat na seriálových rolích, objevil se v seriálech “Dobrá manželka”, “Drzá Jordan”, “Soudkyně Amy” nebo “Dva z Queensu”. Objevil se také ve filmech “Dárek z lásky” s Robinem Williamsem a Pénelope Cruzovou a “Božský Evan”, díky čemuž byl novinován na cenu za Mladého umělce. Dostal se již k hlavním divadelním rolím, především na Broadwayi. Je také zpěvákem, jeho hlas jsme mohli slyšet právě ve filmu Dárek z lásky.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Bygone
2018 Kazišuci
2016 XoXo
2015 Staten Island Summer
2014 Innocence
2012 Goats
2009 Stolen
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
Božský Evan
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
2004 Dárek z lásky

TV seriály

2020 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 69: „Čestní muži“ (S04E12)
2018 Atypický (TV seriál)
Rozmazání (S02E07)
V dračím doupěti (S02E06)
To vejce pípá (S02E05)
další epizody (4)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 32: Vězni (S02E19)
Kapitola 23: Školní džungle (S02E10)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 18: Když zavolá neznámé číslo (S02E05)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Detective (S02E04)
The Liar (S02E03)
The Fall (S02E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Večírek (S07E20)
Iowa (S07E11)
2015 Temné pohnutky (TV seriál)
The Secrets (S01E02)
The Pictures (S01E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
První klient (S06E22)
Krize sebedůvěry (S06E21)
Mind's Eye (S06E14)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Oppo Research (S06E04)
A Weird Year (S05E22)
The One Percent (S05E21)
další epizody (6)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Whack-a-Mole (S05E09)
The Next Week (S05E07)
další epizody (15)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
A Defense of Marriage (S04E09)
Here Comes the Judge (S04E08)
další epizody (11)
Ve službách FBI (TV seriál)
Trochu jiná West Side Story (S03E12)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (16)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Hlasová schránka (S02E08)
Průšvihářky (S02E07)
další epizody (14)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
Nepřipravená (S01E08)
Šabatové pásmo (S01E07)
další epizody (8)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Dokumentární

2010 Education of Alicia Florrick: Making Season One, The
1992 HBO First Look (TV seriál)

Divadelní záznam

2006 The Ten Commandments: The Musical (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Bygone
2015 The Mediator

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Bygone
2015 The Mediator

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Bygone

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky