foto

Mia Pistorius

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bombshell (TV film)
2011 Hrdličky
2010 Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
2006 Smrtelná nákaza (TV film)

TV seriály

2019 Straight Forward (TV seriál)
Det sidste kup (E08)
Til døden os skiller (E07)
Tæt på (E06)
další epizody (6)
2013 Wonderland (TV seriál)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Obřad dospělosti (S01E10)
Znamení bratrství (S01E08)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Revenant (S01E13)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace