foto

Cláudio Torres

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 O Homem do Futuro
2009 A Mulher Invisível
2004 Redentor

TV seriály

2020 Reality Z (TV seriál)
2015 Magnífica 70 (TV seriál)
2011 Mulher Invisível, A (TV seriál)
2005 Mandrake (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Reality Z (TV seriál)
Buďte lidštější (E10)
Brána (E09)
Budoucnost (E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Reality Z (TV seriál)
Olymp (E01)
2015 Magnífica 70 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky