foto

Lisa James

  • nar. 13.10.1942 (78 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Oddíl jedna
1978 A Different Story
1972 Necromancy
1962 Two Tickets to Paris

TV seriály

1984 Down to Earth (TV seriál)
1981 Today's F.B.I. (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky