foto

R.H. Thomson

  • nar. 24.9.1947 (71 let)
    Richmond Hill, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clara
2011 New Year
2010 New Year, The
Whirligig
2009 Pokušení
2008 Kala krymmena mystika, Athanasia
2006 Dny plné Slunce
Find
Populace 436
2003 Brouci (TV film)
Full-Court Miracle (TV film)
Pianistova dcera (TV film)
2002 The Stork Derby (TV film)
Trudeau (TV film)
Válka Mary Kay (TV film)
2001 Skandál v Čechách (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Lovec dinosaurů (TV film)
1999 Návrat Alexe Kellyho (TV film)
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 Happy Christmas, Miss King (TV film)
Vykosťovač
1997 Prázdná postýlka
Twilight of the Ice Nymphs
1996 Murder at My Door (TV film)
1995 Nerovný zápas (TV film)
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
Max
My Breast (TV film)
1993 Lotus Eaters, The
Pouta lásky (TV film)
1991 Mark Twain and Me (TV film)
Quarrel, The
1990 Defy Gravity
1989 Champagne Charlie (TV film)
Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher (TV film)
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
First Season, The
1987 A potom zemřeš
Ford: Muž a stroj (TV film)
Stranger in My Bed (TV film)
1986 Svazek manželský (TV film)
1985 Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
Hledání vidiny
Legs of the Lame, The
Martinův den
Samuel Lount
1983 Cornet at Night (TV film)
Snow
Terry Fox Story, The (TV film)
1982 If You Could See What I Hear
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
Lístek do nebe
Surfacing
1979 An American Christmas Carol (TV film)
1978 Rozhněvaný muž
Tyler

TV seriály

2018 Anne (TV seriál)
The Growing Good of the World (S02E10)
What We Have Been Makes Us What We Are (S02E09)
Struggling Against the Perception of Facts (S02E08)
další epizody (10)
2017 Anne (TV seriál)
Wherever You Are Is My Home (S01E07)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
Tightly Knotted to a Similar String (S01E05)
další epizody (7)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2006 Prairie Giant: The Tommy Douglas Story (TV seriál)
2004 Human Cargo (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
University (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Foolish Heart (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Misfits and Miracles (S02E13)
Dreamer of Dreams (S02E10)
May the Best Man Win (S02E06)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Nothing Endures But Change (S01E13)
The Blue Chest of Arabella King (S01E12)
The Story Girl Earns Her Name (S01E02)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Crowd (S01E03)
Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1977 Newcomers, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 The River of My Dreams
2005 Deset dní do vítězství (TV film)
2001 Odpor Petera Watkinse
1998 Hollywoodism: Jews, Movies and the American Dream (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace