foto

Julie Khaner

  • nar. 5.12.1957 (61 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Shimmer Lake
2016 Balerína
2015 Merry Matrimony (TV film)
2014 Client Seduction (TV film)
2009 Pokušení
2006 Rtěnka (TV film)
2005 Choice: The Henry Morgentaler Story (TV film)
Martha Behind Bars (TV film)
Pes za všechny peníze
2000 Americká dívka (TV film)
1999 Divná spravedlnost (TV film)
Escape from Mars (TV film)
Sirény (TV film)
Tvrdá spravedlnost (TV film)
1997 Ztracená nevinnost (TV film)
1995 Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
Deadly Love (TV film)
Friends at Last (TV film)
1983 Spasms
Videodrome
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
1980 Overkill: Skrz peklo do skutečnosti

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
Grand Slam (S01E02)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Hořká pilulka (S10E05)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Daddy Dearest (Sonny Boy) (S01E09)
1997 Deepwater Black (TV seriál)
1996 The Newsroom (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Jake and the Kid (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace