foto

Roger Rook

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mezi námi právníky (TV film)
1996 After Jimmy (TV film)
Mary & Tim (TV film)
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 An Element of Truth (TV film)
Cizáci (TV film)
1994 Siringo (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
Empty Cradle (TV film)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Kuffs
Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
Trávníkář
Ztracené dítě (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
False Arrest (TV film)
Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
1990 Back to Back
Jídelníček pro vraha (TV film)
The China Lake Murders (TV film)
V zájmu dítěte (TV film)
Wheels of Terror (TV film)
1989 Neónová říše (TV film)
Wired
1988 Elvis and Me (TV film)
1987 Roses Are for the Rich (TV film)
1986 Acceptable Risks (TV film)
Nejbohatší kocour na světě (TV film)
1984 Odpolední směna
Touch of Scandal, A (TV film)
Why Me? (TV film)
1982 Jeden střevíc znamená vraždu (TV film)
Lookin' to Get Out
1975 Death Race 2000
1974 Teenager

TV seriály

1996 Babylon 5 (TV seriál)
Exogenesis (S03E07)
1987 Hooperman (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky