foto

Laura de Carteret

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Georgetown
2018 The Holiday Calendar
2016 An American Dream: The Education of William Bowman
Poslední láska
Standoff
2015 A Wish Come True (TV film)
Riftworld Chronicles (TV film)
Two Wrongs (TV film)
2012 The Conspiracy
2010 Dvě svatby (TV film)
Moje chůva upírka (TV film)
Red
The Shrine
2009 Pokušení
Zlatokopka (TV film)
2008 Rocker
2007 Deník mrtvých
Sejmi je všechny
2006 Heartstopper
Jekyll + Hyde
2005 Naši otcové (TV film)
Vdova s duší ďábla (TV film)
2004 Protivný sprostý holky
Vykoupení (TV film)
Úsvit mrtvých
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
2002 Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Pakt (TV film)
2000 Santa kdo? (TV film)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)

TV seriály

2020 Mrs. America (TV seriál)
Gloria (E02)
2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Poslední tanec (S02E02)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Wave the White Flag (S01E03)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
A Place to Fall (S03E01)
Saving Hope (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S04E01)
2013 Seed (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Past na Murdocha (S06E13)
Zločin a trest (S06E12)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Stay (S02E08)
Rules of Thirds (S02E06)
Kurýr (TV seriál)
Generálova dcera (S01E03)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Moje chůva upírka (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Falešný cíl (S02E01)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Food for Thought (S01E06)
2009 Family Biz (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Clean Hands (S02E03)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Excluding and Abstemiousness (S05E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Freedonia (S06E15)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
Queer, There and Everywhere (S01E02)
Premiere (S01E01)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky