foto

Laura de Carteret

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 An American Dream: The Education of William Bowman
Poslední láska
Standoff
2015 A Wish Come True (TV film)
Riftworld Chronicles (TV film)
Two Wrongs (TV film)
2012 The Conspiracy
2010 Dvě svatby (TV film)
Moje chůva upírka (TV film)
Red
The Shrine
2009 Pokušení
Zlatokopka (TV film)
2008 Rocker
2007 Deník mrtvých
Sejmi je všechny
2006 Heartstopper
Jekyll + Hyde
2005 Naši otcové (TV film)
Vdova s duší ďábla (TV film)
2004 Protivný sprostý holky
Vykoupení (TV film)
Úsvit mrtvých
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
2002 Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Pakt (TV film)
2000 Santa kdo? (TV film)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)

TV seriály

2017 Mary Kills People (TV seriál)
Wave the White Flag (S01E03)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
A Place to Fall (S03E01)
2013 Seed (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Past na Murdocha (S06E13)
Zločin a trest (S06E12)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Stay (S02E08)
Rules of Thirds (S02E06)
Kurýr (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Moje chůva upírka (TV seriál)
2009 Family Biz (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Clean Hands (S02E03)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace