foto

Natalie Lisinska

  • nar. Shrewsbury, Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Under the Autumn Moon (TV film)
2017 L.M. Montgomery's Anne of Green Gables: Fire & Dew (TV film)
L.M. Montgomery's Anne of Green Gables: The Good Stars (TV film)
Mommy's Little Boy (TV film)
Re: Possessed Homes
2015 Anxietyville
2014 Shelby
Sorority Surrogate (TV film)
2013 Horizon (TV film)
2012 Baby's First Christmas (TV film)
2011 Reel Love (TV film)
2010 Nový začátek (TV film)
2009 Pokušení
Utajený zločin (TV film)
2007 Bezstarostný sex
Nebezpečné lži (TV film)
2006 Cesta k vítězství (TV film)
Záhadný dům (TV film)

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
Making Lemonade (E02)
Qué Sera (E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
Marie a Marta (S03E02)
2018 The Expanse (TV seriál)
Triple Point (S03E05)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Wave the White Flag (S01E03)
The River Styx (S01E02)
Bloody Mary (S01E01)
Orphan Black (TV seriál)
Beneath Her Heart (S05E03)
2016 Ride (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
Kodex (S01E01)
2014 Bitten (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Governed by Sound Reason and True Religion (S02E02)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Entangled Bank (S01E08)
další epizody (5)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
2007 Dresden (TV seriál)
Bad Blood (E05)
Birds of a Feather (E01)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky