foto

Peter Macdissi

  • nar. Bejrut, Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Uncle Frank
2010 Burning Palms
Parchanti
2007 Důvěrnosti
2003 Ďáblíci
2002 Česká spojka
1999 Tři králové
1993 The Making of '...And God Spoke'

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Dream Logic (E09)
Yes (E08)
Wake (E07)
další epizody (9)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Studený šedý rozbřesk (S04E07)
Měsíc umí všechno (S04E06)
Já a ďábel (S04E05)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
Osamělí (S05E10)
Píseň našeho života (S05E08)
další epizody (4)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Už můžu? (S04E04)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
Všichni odcházejí (S03E10)
Vernisáž (S03E09)
další epizody (8)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Rekviem (S07E22)
1998 JAG (TV seriál)
Velvyslanectví (S04E02)

Video kompilace

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky