foto

Sung-yoon Son

  • nar. 24.8.1984 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Peulijeuneo
2018 Yeogokseong

TV seriály

2020 Han beon danyeowassseubnida (TV seriál)
2019 Jinsimi dadda (TV seriál)
Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Siksyareul habsida (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
Hwarang (TV seriál)
2015 Naeildo seungri (TV seriál)
Wootgineun yeoja (TV seriál)
2014 Hwanggeumgeotab (TV seriál)
Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
2013 Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
2012 Ilnyeone yeoldoo namja (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Pasta (TV seriál)
2008 Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky