foto

Peter Francis James

  • nar. 16.9.1956 (62 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slepý
The Only Living Boy in New York
2010 Parchanti
2009 Sexy 40
The Messenger
2002 Rosa Parks Story, The (TV film)
2000 Love Song (TV film)
Tajemství
1999 Krutá daň (TV film)
1998 Montana
Ruby Bridges (TV film)
Svatba (TV film)
1991 Cabinet of Dr. Ramirez, The
1990 Hamlet (TV film)
1979 Coriolanus

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
Back on the Block (E04)
2018 It's Freezing Out There (TV seriál)
2016 Bull (TV seriál)
The Necklace (S01E01)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Pilot, Part 1 (S01E01)
2015 Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Art Ace (S01E07)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Výpověď (S04E02)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
2008 Super drbna (TV seriál)
Souboj s ješitností (S02E10)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odkaz (S07E19)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
A Day in the Death... (S06E06)
4giveness (S06E05)
další epizody (4)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Men (S01E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Asunder (S02E07)
Nocturne (S01E21)
Remorse (S01E20)
další epizody (5)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Sonnet Project (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace