foto

Rey Hernandez

  • nar. Havana, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Force of Nature
2019 Marriage Killer
Primal
The Favorite
Vandal
2017 Pomsta: Milostný příběh
2016 Cell
Poldův švagr
2015 Lila & Eve
V mysli vraha
2014 Tammy
2013 Údajný vrah
2011 Vendeta
2010 Nebezpečné hry 4
Parchanti
2009 Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie
2006 Dealeři
2003 Mizerové II

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
A Change is Gonna Come (E11)
The Oath (TV seriál)
Revenge (S02E01)
2018 The Oath (TV seriál)
Betrayal (S01E04)
Snag (S01E03)
Consequences (S01E02)
další epizody (4)
2017 Preacher (TV seriál)
Puzzle Piece (S02E09)
Shut Eye (TV seriál)
We're Not in Kansas Anymore (S02E01)
Ospalá díra (TV seriál)
The People v. Ichabod Crane (S04E04)
2016 Quantum Break (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Pro Rata (S01E08)
Valuation (S01E07)
The Detour (TV seriál)
The Track (S01E09)
Supergirl (TV seriál)
Blood Bonds (S01E09)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Podej čertu prst (S01E11)
Hry začínají (S01E10)
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šestej smysl (S06E19)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Pharmacy Double/Bullet Train (E01)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Přátelé a rodina (S03E01)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 South Beach (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky