foto

Rey Hernandez

  • nar. Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pomsta: Milostný příběh
2016 Cell
Poldův švagr
2015 Lila & Eve
V mysli vraha
2014 Tammy
2013 Údajný vrah
2011 Vendeta
2010 Nebezpečné hry 4
Parchanti
2009 Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie
2006 Dealeři
2003 Mizerové II

TV seriály

2018 The Oath (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Preacher (TV seriál)
Puzzle Piece (S02E09)
Ospalá díra (TV seriál)
The People v. Ichabod Crane (S04E04)
2016 Quantum Break (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
The Detour (TV seriál)
The Track (S01E09)
Supergirl (TV seriál)
Blood Bonds (S01E09)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Podej čertu prst (S01E11)
Hry začínají (S01E10)
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 South Beach (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace