foto

Wenling Li

  • nar. 4.10.1944 (76 let)
    Shanghai, Shanghai, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Na jian feng kuang de xiao shi jiao ai qing
2014 Eternal Love
2012 I Do
2000 Yi sheng tan xi
1992 Conned Once
1983 Hou bu dui yuan

TV seriály

2020 Twenty Your Life On (TV seriál)
2019 Growing Pain (TV seriál)
2018 The Story of Zheng Yang Gate 2 (TV seriál)
2013 Prince of Lan Ling (TV seriál)
2003 Da Zhai Men 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky