foto

Gisken Armand

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cesta za živou vodou
2018 Saras intime betroelser (studentský film)
2017 Cesta za králem trollů
2011 Synové Norska
2007 Dům bláznů
2006 Bokaj
2004 Den som frykter ulven
2000 Hver søndag hos mor
1999 Evino svědectví
1997 Insomnie
1996 En mann må gjøre det han må (TV film)
1995 Kristina Vavřincova
Noe beroligende
1994 Ti kniver i hjertet
1990 Smykketyven
1989 Når den ny vin blomstrer (TV film)
1988 S'il vous plait

TV seriály

2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E02)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2012 Hjem (TV seriál)
Julekongen (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
Størst av alt (TV seriál)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
2004 Johnny og Johanna (TV seriál)
Veddemålet (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Store studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky