foto

Chris Ryman

  • nar. 9.9.1971 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 London Fields
2017 The Bag
2016 Brotherhood
2015 AB Negative
Proč zabili Ježíše (TV film)
The Tide
2012 Bez záznamu
2009 She, a Chinese
2008 Dustbin Baby (TV film)
2007 28 týdnů poté
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
Passer By (TV film)
2003 Second Generation (TV film)

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 The Secret Agent (TV seriál)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Jako prostý člověk (S02E02)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2009 Pravěk útočí (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S03E02)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace