foto

J. Eddie Peck

  • nar. 10.10.1958 (62 let)
    Lynchburg, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bright Ideas
Divorce Texas Style
2013 Divorce Texas Style
2007 Mexican Gold
2004 Dark Agent and the Passing of the Torch Chapter 7, The
2001 Únos v Mexiku
1999 Vždyť já jsem roztleskávačka
1992 Jedeme k babičce (TV film)
1990 Lambada
1989 Curse II: The Bite
1987 Rodinná pouta (TV film)
1986 Dangerously Close

TV seriály

2008 Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Grey Matters (S02E21)
Primary Colors (S02E20)
další epizody (5)
2007 Just Jordan (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Ghost in the Machine (S02E09)
další epizody (5)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1986 Knight Rider (TV seriál)
Z lesů (S04E13)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1998 Match Game (TV pořad)
1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky