foto

Jonathan Cohen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu
2020 Forte
Terrible Jungle
2019 Bílá jako padlý sníh
Énorme
2018 Amanda
Ami-ami
Budapest
Premières vacances
2017 Coexister
2016 Papa ou maman 2
2015 My tři, nebo nikdo
Vicky
2014 La Crème de la crème
Osudová láska
Superhypochondr
2013 Dětina
Láska v oblacích
Pop Redemption
2012 Dépression et des potes
Les Pieds dans le plat (TV film)
Skvělý plán
2011 Byl jednou jeden Belgičan
2010 L'Amour c'est mieux à deux
Le Village des ombres
2009 Miloval jsem ji
Rozchod
2006 Hej, kočko!

TV seriály

2020 La Flamme (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Rodinný podnik (TV seriál)
Burrata (S02E06)
Výhled na jih (S02E05)
Dárek na rozloučenou (S02E04)
další epizody (6)
2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Konečná stanice (S01E06)
Pastráva (S01E05)
Těžká práce (S01E04)
další epizody (6)
2016 Serge le Mytho (TV seriál)
2015 Templeton (TV seriál)
Oh putain (E10)
Mes p'tits chats, on a une diligence à attaquer (E09)
Je cherche mon frère (E08)
další epizody (10)
2011 La Chanson du dimanche (TV seriál)
2010 Merci Julie! (TV seriál)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 La Flamme (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Konečná stanice (S01E06)
Pastráva (S01E05)
Těžká práce (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 La Flamme (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 La Flamme (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)

Host

TV pořady

2020 True Story Avec (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky