foto

Karina Banno

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 V.C. Andrews' All That Glitters (TV film)
V.C. Andrews' Hidden Jewel (TV film)
V.C. Andrews' Pearl in the Mist (TV film)
V.C. Andrews' Ruby (TV film)
2020 Moon Rock for Monday
2018 Phenomena
2017 Druhá nejlepší
2012 Circle of Lies

TV seriály

2019 Pandora (TV seriál)
Reckoning (TV seriál)
California Dreamin' (E01)
Mr Inbetween (TV seriál)
I Came from Your Balls? (S02E03)
2017 Ukojená (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ženy vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky