foto

Henrieta Jančišinová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Johančino tajemství (TV film)
2011 Poslední dny Ľudovíta Štúra (studentský film)
2009 Nebe, peklo… zem
2001 Zlatý chléb (TV film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinný podnik (S02E12)
2010 Aféry (TV seriál)
Vetry (S01E02)
2009 Deti Panelu (TV seriál)
Jak jsem přežil (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Čarodejník z krajiny Oz (divadelní záznam)
2017 Spievajúci dom (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky