foto

Henrieta Jančišinová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čarodejník z krajiny Oz (divadelní záznam)
2015 Johančino tajemství (TV film)
2011 Poslední dny Ľudovíta Štúra (studentský film)
2009 Nebe, peklo… zem
2001 Zlatý chléb (TV film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinný podnik (S02E12)
2010 Aféry (TV seriál)
Vetry (S01E02)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace