foto

Katija Pevec

  • nar. 1.3.1988 (31 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Den
2009 Life Is Hot in Cracktown
2008 Oko dravce
2006 Umění musí bolet
2005 Tvoje, moje a naše
2004 Konec snění
2003 Můj pes Buddy V

TV seriály

2013 Pop Up (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Ryan's First Day (E02)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace