foto

Ewa Skibińska

  • nar. 11.2.1963 (57 let)
    Wroclaw, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nitro
2016 Kobiety bez wstydu
2013 Podvedené
2010 Matka Tereza od koček
1999 Týden ze života muže
1995 Bébé coup de foudre (TV film)
Tatínek
1992 Vše na čem záleží
1991 In flagranti
Latające machiny kontra Pan Samochodzik
1990 Kaj's fødselsdag
Piggate
1989 Porno
Poslední loď
1986 Glód serca (TV film)

TV seriály

2020 Temné lesy (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E06)
Co oči nevidí (E04)
Nic nevíš (E03)
další epizody (5)
2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Druga szansa (TV seriál)
Gorzkie przebudzenie (S05E02)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 11 (S05E11)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (5)
2013 Lekarze (TV seriál)
Pod Twoją ochroną (S03E10)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Oaza spokoju (E09)
další epizody (10)
2011 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Ketman dla początkujących (S03E23)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Lekcja feminizmu (S02E38)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
1989 Gdańsk 39 (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VIII (E08)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky