foto

Filip Garbacz

  • nar. 3.3.1994 (26 let)
    Zgierz, Lodžské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Díra v hlavě
2011 Maraton tańca
V temnotě
2010 Matka Tereza od koček
2009 Sviňky

TV seriály

2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć dziewczyny (S04E12)
Głęboka woda (TV seriál)
Terapia rodzinna (S02E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Na złej drodze (S09E13)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Przełom (E12)
Do broni (E09)
Odwrót (E08)
další epizody (5)