foto

Laura Dickinson

  • nar. 23.9.1979 (41 let)
    Azusa, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe
2018 Sojourner
2016 Zpívej
2015 Ladíme 2
2012 Ladíme!
Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)

TV seriály

2020 Tak nějak (TV seriál)
Robot na doučování / Pekelná hra (S01E05)
2019 Perfect Harmony (TV seriál)
Pilot (E01)
The Morning Show (TV seriál)
Osamělý vrchol (S01E08)
2018 Rozčarování (TV seriál)
Sám sobě věrný (S01E09)
Rychleji, princezno, jednu hlavu za druhou! (S01E05)
Hádají se princezna, elf a démon (S01E01)
Sofie První (TV seriál)
Forever Royal (S04E26)
The Elf Situation (S04E25)
Return to Merroway Cove (S04E24)
další epizody (10)
American Horror Story (TV seriál)
Sojourn (S08E08)
2017 Sofie První (TV seriál)
The Mystic Isles: A Very Mystic Wassailia (S04E16)
The Mystic Isles: The Great Pretender (S04E15)
The Mystic Isles: The Falcon's Eye (S04E14)
další epizody (16)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Last Tycoon (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Válka o Grafelník (E09)
Sofie První (TV seriál)
One for the Books (S03E29)
Hexley Hall (S03E28)
The Princess Prodigy (S03E27)
další epizody (16)
2015 Sofie První (TV seriál)
Lord of the Rink (S03E13)
Stormy Lani (S03E12)
Sofia in Elvenmoor (S03E11)
další epizody (22)
2014 7T (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Winter's Gift (S02E19)
Baileywhoops (S02E17)
The Princess Stays in the Picture (S02E16)
další epizody (19)
2013 Sofie První (TV seriál)
The Baker King (S01E21)
Great Aunt-Venture (S01E20)
Princess Butterfly (S01E19)
další epizody (21)
Wander na cestách (TV seriál)
2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
2010 Rybičky (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Vladařova nová škola (TV seriál)
Emperor's New Musical (S02E11)

Hudební videoklipy

2018 Justin Timberlake feat. Chris Stapleton - Say Something (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2019 The Little Mermaid Live! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky