foto

Randy Thom

  • nar. 1951
    Shreveport, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2021 Vivo
2020 Croodsovi: Nový věk
2019 Jak vycvičit draka 3
Vlčí volání
Špióni v převleku
2018 Vítejte v Marwenu
2017 Carne y Arena
Ferdinand
Já, padouch 3
2016 Doba ledová: Mamutí drcnutí
Spojenci
2015 Konečně doma
Muž na laně
Purpurový vrch
REVENANT Zmrtvýchvstání
Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu
2014 Earth to Echo
Jak vycvičit draka 2
Rio 2
2013 Croodsovi
Království lesních strážců
Po zániku Země
Ptačí úlet
2012 Cesta na tajuplný ostrov 2
Doba ledová 4: Země v pohybu
Let
Lorax
2011 Máma mezi Marťany
Rio
2010 Jak vycvičit draka
Poslední vládce větru
2009 Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Koralína a svět za tajnými dveřmi
Vánoční koleda
2008 Bolt - pes pro každý případ
Ghost in the Shell 2.0
Glago's Guest
Horton
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Nebeští jezdci
2007 Beowulf
Kouzelná romance
Pan Včelka
Ratatouille
Simpsonovi ve filmu
2006 Doba ledová 2: Obleva
Eragon
V tom domě straší!
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
2004 Polární expres
Shrek 2
Úžasňákovi
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Propad do temnot
Shrek 4-D
2002 Harry Potter a Tajemná komnata
Kód Navajo
2001 Agent Bílá krvinka
Final Fantasy: Esence života
2000 Falešná hra
Pod povrchem
Trosečník
1999 Andrew - člen naší rodiny
Miluj bližního svého
Železný obr
Živelná pohroma
1998 Druhá nebo první
1997 Kontakt
Mimic
1996 Mars útočí!
Přízraky
Řetězová reakce
1995 Dva v tom
Jumanji
Mutant
1994 Forrest Gump
Skandální odhalení
Zázrak v New Yorku
1993 Dům z karet
Louskáček
Svatý z Fort Washingtonu
1991 Oheň
1990 Cold Dog Soup
Zběsilost v srdci
1989 Navždy
Půlnoční matiné (TV film)
Romero
1988 Barvy
Bláznivý výlet
Tucker: Člověk a jeho sen
1987 Spaceballs
Zahrady z kamene
1986 Kačer Howard
1985 Bitva o planetu Endor (TV film)
Latino
Vražedný ráj
1984 Dobrodružství Ewoků (TV film)
Indiana Jones a Chrám zkázy
1983 Správná posádka
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho

TV seriály

2020 Zenimation (TV seriál)

Dokumentární

2008 Standard Operating Procedure
1999 Xtreme: Sports to Die For (TV film)
1998 Forgotten Fires
1995 500 Nations (TV seriál)
1994 Yellowstone
1993 Skrytá Havaj
1991 Stephen Hawking - Stručná historie času

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky