foto

David Parker

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2021 Top Gun: Maverick
2020 Duše
2019 Na nože
2018 Solo: Star Wars Story
2017 Dear Basketball
Hrdinové ohně
Star Wars: Poslední z Jediů
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Rogue One: Star Wars Story
2015 Země zítřka
2014 Zloba - Královna černé magie
Zmizelá
2013 Ona
Podfukáři
2012 Bourneův odkaz
2011 Captain America: První Avenger
Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Cizinec
Hnízdo neřesti
Sociální síť
Záložní plán
2009 G. I. Joe
Komici
Nine
2008 Nouzový východ
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
Poloprofesionál
2007 Bourneovo ultimátum
Spálené vzpomínky
Zbouchnutá
Zodiac
2006 Mravenčí polepšovna
Umění musí bolet
2005 Klíč
Mariňák
Můj kamarád gepard
Temné vody
2004 Bandido
Ohnivý oceán
Team America: Světovej policajt
Van Helsing
Závist
Činy a sláva
2003 Finding Home
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Svět podle Lelanda
Zpívající detektiv
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Nebezpečná známost
Proroctví z temnot
Úkryt
2001 Bartleby
Mumie se vrací
Přísaha
Přízračný svět
Temná voda
2000 Osudové setkání
Podzim v New Yorku
Čekání na smrt
Šílený Cecil
1999 Jakub lhář
Klub rváčů
Lush
Orfeu
Talentovaný pan Ripley
The Debtors
1998 Barneyho velká dobrodružství
Melting Pot
Pecker
Vyobcovaná
Vášnivý tanec
Zbytečnosti
1997 Hra
Hříšné noci
Ničitel
Proč právě já?
Zraněná
1996 Anglický pacient
Cesta domů
Na divoké vodě
Reggieho modlitba
Sluneční šíp
1995 Zemřít pro...
1994 Angie
At Risk
Ed Wood
Mezi žraloky
Mr. Write
Nová Kniha džunglí
Trestanec F.T.W.
Šest vražd stačí, maminko!
Žena pro dva muže
1993 Amityville: Image zla
Ernest kanonýrem
I na kovbojky občas padne smutek
Pan Báječný
Pistolníci
1992 Cena úspěchu dojde!
Hlídka v Ardenách
Peklo chtíče
Twin Peaks
Ve stínu gangu
1991 Děti noci
Hráči na vinici Páně
Krvavá tvář velkoměsta
Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Popínavá růže
Tajemství meče
Umění zabíjet
Zlaté prokletí
1990 Blázinec
Cadillac se slevou
Měsíční hory
Stav milosti
Zběsilost v srdci
1989 Moucha II
Peacemaker
Pozdrav od juggerů
Proč Italové nepoužívají gril?
Víkend u Bernieho
Wedding Band
1988 Ernest zachraňuje Vánoce
Mladý Einstein
My Best Friend Is a Vampire
Nesnesitelná lehkost bytí
Patti Rocks
Srdce půlnoci
Zlověstná posedlost
1987 Delta Fever
Drsňáci netančí
Gaby: A True Story
Trouble with Dick, The
1986 Apríl
Modrý samet
Pobřeží moskytů
Příliš mladý aby zemřel
1985 Modlitba smrti
Netvor
Seminaristé
1982 Android
Lonely Hearts

TV seriály

2013 Domek z karet (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)

Dokumentární

1999 Island of the Sharks
1997 Amazon
1992 Earth and the American Dream

Host

TV pořady

2008 The 80th Annual Academy Awards (TV pořad)
1997 The 69th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky