foto

Bengt Braskered

  • nar. 15.3.1967 (52 let)
    Godegård, Motala, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 1981 (studentský film)
2016 Duschen
Útěk do budoucnosti
2010 Zvuk hluku
2006 Varannan vecka
2005 Tjenare kungen
2004 Alltid på en tisdag (TV film)

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En aftale (E01)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Blodsband: Del 2 (E04)
Blodsband: Del 1 (E03)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Blå ögon (TV seriál)
Mina föräldrars lögner (E06)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
Alex hatar Ove (S01E05)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace