foto

Andrew Garrett Lange

  • nar. 21.9.1983 (37 let)
    East Grand Rapids, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Dragonheart Vengeance
2017 Chuckyho kult
2015 Reality Show
2011 Deuce of Spades
2010 The Quickening (TV film)

TV seriály

2020 #blackAF (TV seriál)
vím, že tomu nebudeš věřit, ale důvod, proč potřebujeme dovolenou je... otrokářství (E08)
bude to znít šíleně… ale za tohle taky může otrokářství (E07)
těžko tomu uvěřit, ale může za to otrokářství (E06)
další epizody (8)
Holky na lovu (odměn) (TV seriál)
Něco kyselého na zub (E10)
Máme dobrou šunku (E09)
Telenovela pro začátečníky (E08)
další epizody (10)
The Good Lord Bird (TV seriál)
Mister Fred (E03)
A Wicked Plot (E02)
Meet the Lord (E01)
Láska je láska: Generace Q (TV seriál)
Lapse in Judgement (S01E08)
Lose it All (S01E07)
Loose Ends (S01E06)
další epizody (4)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Lights Out (S07E13)
Ransom (S07E12)
Valloweaster (S07E11)
další epizody (13)
2019 Láska je láska: Generace Q (TV seriál)
LA Times (S01E04)
Lost Love (S01E03)
Less is More (S01E02)
další epizody (4)
Nejsilnější hlas (TV seriál)
2016 (E07)
2015 (E06)
2012 (E05)
další epizody (4)
Reprisal (TV seriál)
The Tale of Harold Horpus (E01)
Zabijáci Wu (TV seriál)
Dámská jízda (E08)
Stočený had (E04)
A Million Little Things (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E11)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm In Love (S04E17)
I Have a Date Tonight (S04E16)
I Need to Find My Frenemy (S04E15)
další epizody (9)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Henry Deaver (S01E09)
Past Perfect (S01E08)
další epizody (10)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Not the Person I Used to Be (S04E08)
I Will Help You (S04E07)
I See You (S04E06)
další epizody (8)
2017 Girlboss (TV seriál)
The Launch (E13)
I Come Crashing (E12)
Garbage Person (E11)
další epizody (13)
Knihovníci (TV seriál)
And the Wrath of Chaos (S03E10)
And the Fatal Separation (S03E09)
And the Eternal Question (S03E08)
další epizody (4)
2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Trial of the Triangle (S03E06)
And the Tears of a Clown (S03E05)
And the Self-Fulfilling Prophecy (S03E04)
další epizody (6)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
A šťastné konce (S02E09)
A okamžik spásy (S02E08)
další epizody (9)
2014 Legit (TV seriál)
Afghanistan (S02E07)
Rub 'N' Slide (S02E06)
Checkmate (S02E05)
další epizody (7)
2013 Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Misunderstood (S01E12)
Hat Hair (S01E11)
další epizody (13)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Toy Job (S05E14)
The Corkscrew Job (S05E13)
další epizody (18)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Girls' Night Out Job (S04E13)
další epizody (15)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (22)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Ice Man Job (S02E08)
The Two Live Crew Job (S02E07)
další epizody (17)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
The Miracle Job (S01E04)
The Two-Horse Job (S01E03)
další epizody (5)

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Public Relations

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bob Thunder: Internet Assassin

TV seriály

2012 Living with Models (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky