foto

Jan Steen

  • nar. 14.5.1966 (54 let)
    Roeselare, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 T.O.U.H.A
1999 Kaas
Kurrel & Co.
1997 Hard Day's Work, A
1996 Elixir d'Anvers
1995 Antonia
1993 Just Friends
Le Septième ciel
1992 Boys
Daens
1990 Alissa in Concert
1989 Boerenpsalm
L'Air de rien

TV seriály

2014 Ghost Rockers (TV seriál)
2002 Bende van Wim, De (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
Raf en Ronny III (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
1996 Kulderzipken (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky