foto

Kristian Halken

  • nar. 3.4.1955 (64 let)
    Horsens, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En helt almindelig familie
2018 Julemandens datter
Ninna
Udenfor
2016 Unter anderen Umständen – Das Versprechen (TV film)
2014 Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage
2013 Smutek a radost
Střelec
2012 Tabu
2011 Dirch
Unter anderen Umständen - Mord im Watt (TV film)
2009 Himlen falder
Raněné srdce
Veteráni
2008 Mina
MollyCam
Remix
2007 Karlas kabale
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
2005 Allegro
Král slunce
Obviněný
Outsider
Šampioni
2004 Pandasyndromet
2003 Starý, nový, půjčený a modrý
2002 Sestřiny děti na sněhu
1999 Kærlighed ved første hik
1995 Kun en pige

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Den fremmede (S06E03)
další epizody (4)
2018 The Team (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Bedrag (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (5)
2015 Norskov (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Fatale følger (S01E03)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
Rita (TV seriál)
Jeg elsker dig (S02E05)
Haven (S02E02)
Den voksne (S02E01)
Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (9)
2011 Lykke (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 11, 1958 (S02E01)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-28/00 (S02E04)
2000 Hotellet (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace