foto

Norma Sheahan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Poster Boys
2018 Christmas Perfection (TV film)
Královna ledu
2016 Pokušitel
Rande pro šílenou Mary
2014 Odložený let
S láskou, Rosie
2009 Ondine
Surovost
2007 Be More Ethnic (TV film)
Botched
Strength and Honour
2003 Intermission

TV seriály

2016 Bridget & Eamon (TV seriál)
2013 Damo and Ivor (TV seriál)
Scúp (TV seriál)
2009 Roy (TV seriál)
2007 Paddywhackery (TV seriál)
2004 Love Is the Drug (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky