foto

Nicola Matthews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
2014 300: Vzestup říše
2012 Žena v černém
2010 Smrt v Šanghaji
The Song of Lunch (TV film)
2007 Nestanu se tvojí ženou
2003 Smrt na webu
2002 Cruise of the Gods (TV film)
1999 Všichni královi vojáci (TV film)

TV seriály

2019 Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Zvony (S08E05)
Poslední ze Starků (S08E04)
další epizody (6)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Za Zdí (S07E06)
Východní hlídka (S07E05)
další epizody (7)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Nikdo (S06E08)
další epizody (10)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (10)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)

Dokumentární

2008 Florence Nightingaleová (TV film)

Host

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky