foto

Rey Valentin

  • nar. 3.2.1979 (40 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Are Family
2012 Firelight (TV film)
2010 Cherry.
2009 Imigranti
Jailhouse, The
2006 That Guy (TV film)

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
My Brother's Keeper (S03E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
A'ohe kio pohaku nalo i ke alo pali (S09E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Asesinos (S10E06)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 5/5 (S06E05)
Posvátné město 4/5 (S06E04)
Posvátné město 3/5 (S06E03)
další epizody (5)
2016 Agent Carter (TV seriál)
A Little Song and Dance (S02E09)
The Edge of Mystery (S02E08)
The Atomic Job (S02E05)
další epizody (5)
2015 Supergirl (TV seriál)
Stronger Together (S01E02)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Propustka (S03E01)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E19)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vlak na věčnost (S09E22)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Omámený vínem a šeredy (S03E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
All These Things That I've Done (S04E07)
Where Did You Sleep Last Night? (S04E06)
I Love You But I've Chosen Darkness (S04E05)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace