foto

Úna Ní Dhonghaíle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2022 Smrt na Nilu
2021 Belfast
2020 Problémissky
2018 Rosie
Stan a Ollie
Vše je pravdivé
2009 Veronika se rozhodla zemřít
2008 White Girl (TV film)
1999 Runt
Second Hand

TV seriály

2019 Les Misérables (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Les Misérables (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Three Girls (TV seriál)
2016 Koruna (TV seriál)
2014 Nezvěstní (TV seriál)
Quirke (TV seriál)
2013 Ice Cream Girls (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
2012 Ripper Street (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
2010 The Silence (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2008 The Fixer (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

Dokumentární

2007 Fairytale of Kathmandu
2004 Frank Ned & Busy Lizzie
2000 Unreported World (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Hozier: Cherry Wine (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky