foto

Pavel Badyrov

  • nar. 9.4.1964 (56 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Batalon
2010 Sčastlivyj koněc
2009 Taras Bulba
2007 Sjem kabinok
2006 Mečenosec
2004 Svoji
2003 Russkij specnaz

TV seriály

2019 Něvskij (TV seriál)
Čuvstvo jumora (S04E28)
Poslednij architěktor (S04E27)
Pjatnadcať minut (S04E25)
další epizody (4)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Sledi za soboj, buď ostorožen (S02E36)
2015 Družina (TV seriál)
Kňažeskij krest. Časť 2 (E02)
Kňažeskij krest. Časť 1 (E01)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Zvonok (S02E13)
2014 Litějnyj (TV seriál)
Na krjučke (S08E24)
2013 Kremeň. Osvobožděnije (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Sekretnaja missija (S01E01)
Šef (TV seriál)
Slabosť (S02E16)
PPS (TV seriál)
Zachvat (S02E16)
Doznavatěl (TV seriál)
Svoboda (S02E24)
2012 Kulinar (TV seriál)
Pravoje dělo (S01E03)
Provincial (TV seriál)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Rikošet (S04E11)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Narjad (S04E25)
2009 Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Děžavju (E03)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Koroleva mečej (S04E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačij promysel (S05E15)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Poslednij pričal (S04E02)
Kurs molodogo bojca (S04E01)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky